Välj foder till sällskapshund

Sällskapshundar

Sällskapshunden är en följeslagare i vår vardag. Vilka behov din hund har och som skall tillgodoses av det foder den äter är helt upp till varje individ. En sällskapshund som endast följer med sin husse/matte på de dagliga behovspromenaderna har ett mindre energibehov än den som aktivt följer med ut i motionsspåren, och en sällskapshund av mindre ras har givetvis ett helt annat behov än en av en större ras.

Ur vårt hundfodersortiment rekommenderar vi följande foder till sällskapshundar:

Carrier Regular

- Ett utmärkt vardagsfoder till hundar av alla raser och en av våra bästsäljare. Ger ett mycket gott energiintag för din sällskapshund och håller pälsen glansig och fin. Carrier Regular är även ett bra foder för de hundar som har en lite mer aktiv vardag.

Carrier Super Premium

- Rekommenderas till större hundraser och till de hundar som har en mycket aktiv vardag. Carrier Super Premium är även att rekommendera till dräktiga och digivande tikar då de har ett större energibehov under den perioden. Med kyckling som huvudköttråvara och ett högre fettinnehåll är det även ett bra foder att ge till hundar som är svåra med maten.

Carrier Lamm & Ris

- Ett omtyckt vardagsfoder till hundar av alla raser. Carrier Lamm & Ris är vårt mildaste foder, innehåller endast lamm som köttråvara, och rekommenderas starkt att prova för dig som har en hund med hud/pälsproblem, klåda eller foderintolerans/allergi av något slag.

Carrier Kyckling & Ris

- Är även detta ett mycket omtyckt vardagsfoder och en av våra bästsäljare. Kyckling & Ris är en populär kombination i hundfoder. Carrier Kyckling & Ris innehåller endast kyckling som köttråvara och just kombinationen av kyckling och ris är mycket skonsamt för din hunds mage. Carrier Kyckling & Ris är ett mycket smakligt foder som även den kräsnaste hunden brukar äta med god aptit.

Carrier Original

- Originalfoder för hunden med en låg till normal aktivitetsnivå (dagliga behovspromenader). Med ett innehåll av 20% proteiner och 10% fett håller Carrier Original en bra energinivå för dessa hundar. Carrier Original är ett utav de mest näringsrika originalfodren på marknaden.

High-Energy Competition

- Ett populärt foder till hundar av de största raserna samt hundar med höga krav på ett energi- och näringsrikt vardagsfoder för att hålla hull och muskler.

High-Energy Professional

- Ett foder som många ser i huvudsak som ett högenergifoder till aktiva hundar men har du en sällskapshund som är mycket kräsen med maten och /eller har svårt att hålla hullet, är detta ett utmärkt val då det höga energiinnehållet samt den större mängden näringsämnen ger din hund allt den behöver även om den äter lite. För dig som har stora problem med att hålla hullet på din sällskapshund rekommenderar vi även att prova High-Energy Extreme.

Tello Premium

- En av våra bästsäljare och passar hundar av lite större raser. Energiinnehållet är även perfekt för de familjehundar som lever ett mer aktivt liv tillsammans med sina ägare. Ett omtyckt och utmärkt kennelfoder.

Tello Bas

- Ett komplett basfoder som täcker de behov en hund har som endast gör sina dagliga promenader.

engelsk flagga