high energi produkterhigh energy logga

Denna foderserie är ett av svenska marknadens bästa högenergifoder!

För dig som söker ett mycket högklassigt högenergifoder är det High-Energy som du skall titta närmare på. Här hittar du tre foder som alla håller en klass för sig.

High-Energy Competition har 30% proteiner och 20% fett vilket passar behovet för aktiva hundar av alla raser, det är även ett utmärkt vardagsfoder för hundar av större raser. High-Energy Professional är vår bästsäljare i serien. Ett foder som både energi- och näringsmässigt täcker de behov och krav som man kan ställa på ett energifoder. Används även av många som har problem med kräsna hundar och de som behöver få upp hullet på sin hund. Vårt energirikaste foder är High-Energy Extreme, det enda svensktillverkade foder som finns i sitt slag. Med hela 30% fett, 88% animaliska proteiner och extra tillsatta vitaminer och mineraler, täcker det alla behov som man kan tänkas ha av ett energifoder.

High-Energy Super Premium Dogfood är vetefria och mycket köttrika foder, tillverkade av väl valda högkvalitativa råvaror för högsta smaklighet och smältbarhet, som ger din hund en energi som kommer lysa inifrån!


High-Energy Competition

High-Energy Competition

Protein 30% – Fett 20%
High-Energy Competition är ett vetefritt och köttrikt helfoder till vuxna hundar av alla raser med ett högre energibehov

Läs mer...

High-Energy Professional

High-Energy Professional

Protein 32% – Fett 24%
High-Energy Professional är ett vetefritt helfoder med 87% animaliska proteiner. Passar till aktiva och arbetande hundar med ett högt energibehov. (T ex. drag- och jakthundar).

Läs mer...

High-Energy Extreme

High-Energy Extreme

Protein 34% – Fett 30%
High-Energy Extreme är ett vetefritt helfoder med 88% animaliska proteiner. Passar till mycket aktiva och arbetande hundar med ett extra högt energibehov. (T ex. drag- och jakthundar).

Läs mer...

engelsk flagga