notice
This is sample of notice message
Loading ajax load

Tello

You are here: Home > TelloTello är en mycket prisvärd foderserie till hundar av alla raser. Här finner du alltid ett foder som täcker din hunds energibehov, från en lågaktiverad sällskapshund till eliten ute i draghundsspåren.

Tello Bas är för den lågaktiverade hunden, som inte gör mycket mer än sina dagliga behovspromenader.

Tello Premium är utmärkt för större hundraser, som har ett högre energi- och näringsbehov bara genom att vara just en stor hundras, och till de hundar som lever ett aktivt liv.

Tello High-Energy är krutet i serien. Fodret som håller din hund i toppform och ger din hund den där extra gnistan när den behövs.

Tello Hundfoder är tillverkade av väl valda högkvalitativa råvaror och har både en hög smaklig- som smältbarhet. Varje fodersort är specifikt framtaget för att motsvara de behov och förväntningar som respektive målgrupp kan ha.

Tello Bas

Protein 20% – Fett 10%

Tello Bas är ett basfoder till hundar av alla raser med en normal aktivitetsnivå (dagliga promenader). Ett foder som passar både till unga och vuxna hundar.

Tello Bas är tillverkat av väl valda högkvalitativa råvaror som ger en hög smaklig- och smältbarhet. Fodret tillgodoser din hunds dagliga näringsbehov.

Läs mer om Tello Bas.

Tello High-Energy

Protein 30% – Fett 22%

Tello High-Energy är ett komplett köttbaserat helfoder till hundar av alla raser med behov av ett energi- och näringsrikt foder, samt till hundar av större raser.

Tello High-Energy är en av våra bästsäljare som rekommenderas förutom till aktiva hundar, även till hundar som är svåra med maten, i behov av återhämtning eller viktökning samt dräktiga/digivande tikar.

Läs mer om Tello High-Energy.

Tello Premium

Protein 27% – Fett 16%

Tello Premium är ett komplett köttbaserat helfoder till hundar av alla raser. Ett foder som passar både till unga och vuxna hundar och är ett utmärkt foder till hundar av större raser.

Tello Premium är bland annat ett omtyckt kennelfoder. Det är ett varjedagsfoder som passar de flesta hundar, ännu en av våra bästsäljare.

Läs mer om Tello Premium.