notice
This is sample of notice message
Loading ajax load

Carrier

You are here: Home > CarrierEtt vetefritt* och köttbaserat högklassigt super premiumfoder till hundar av alla raser. Här finner du alltid ett foder för just din hunds behov, från junior till senior, från allätare till kräsen, från järnmage till den med mycket känslig mage och från sällskapshund till arbetande hund.

Carrier Hundfoder är tillverkat av väl valda högkvalitativa råvaror som ger en hög smaklig- och smältbarhet. Sammansättningen av fodren är noga beräknade och gjorda för att fylla de krav som ställs på varje enskilt foder.

Fler och fler hundägare upptäcker såväl de kvalitativa som de ekonomiska fördelarna med att ge sin hund Carrier. Vi tål att bli jämförda med de kändaste varumärken!

*/Gäller ej Carrier Original.

Carrier Original

Protein 20% – Fett 10%

Carrier Original är ett komplett helfoder till hundar av alla raser med en normal aktivitetsnivå (dagliga promenader). Ett foder som passar både till unga och vuxna hundar.

Carrier Original är ett mycket prisvärt basfoder som i jämförelse med andra basfoder är extra rik på både vitaminer och mineraler.

Läs mer om Carrier Original.

Carrier Regular

Protein 26% – Fett 15%

Carrier Regular är ett komplett vetefritt och köttbaserat helfoder till hundar av alla raser.

Carrier Regular håller en mycket god balans mellan protein och fettinnehåll som passar de flesta hundars behov vilket gör det till ett utmärkt vardagsfoder och är en av våra bästsäljare i Carrier sortimentet.

Läs mer om Carrier Regular.

Carrier Super Premium

Protein 28% – Fett 18%

Carrier Super Premium är ett komplett vetefritt och köttbaserat helfoder till hundar av alla raser. Rekommenderas särskilt till hundar av större raser.

Carrier Super Premium är även ett utmärkt foder till hundar med ett aktivt vardagsliv, till exempel bruks-/tävlingshundar, tjänstehundar och hundar som aktivt deltar i husse och mattes motionsvanor.

Läs mer om Carrier Super Premium.

Carrier Lamm & Ris

Protein 24% – Fett 12%

Carrier Lamm & Ris är ett komplett vetefritt helfoder till hundar av alla raser med normal aktivitetsnivå. Ett utmärkt foder för sällskapshundar. Innehåller endast lamm som köttproteinkälla.

Carrier Lamm & Ris är vårt skonsammaste foder. Rekommenderas starkt till hundar med klåda, hud- och pälsproblem.

Läs mer om Carrier Lamm & Ris.

Carrier Kyckling & Ris

Protein 24% – Fett 12%

Carrier Kyckling & Ris är ett komplett vetefritt och köttbaserat helfoder till normalt aktiva hundar av alla raser. Ett utmärkt foder för sällskapshunden. Innehåller endast kyckling som köttproteinkälla och har en mycket hög smaklighet.

Carrier Kyckling & Ris är ett mycket lättsmält foder som passar bra till hundar med känsliga magar.

Läs mer om Carrier Kyckling & Ris.

Carrier Junior

Protein 25% – Fett 14%

Carrier Junior är ett komplett vetefritt och köttbaserat helfoder i mindre tuggvänliga bitar, till valpar och unghundar av alla raser samt även ett utmärkt vuxenfoder till hundar av mindre raser.

Carrier Junior är framtaget för att ge den bästa förutsättningen för valpens uppväxt, näringsrikt och välbalanserat, tillverkat av lättsmälta högkvalitativa råvaror för högsta smaklig- och smältbarhet.

Läs mer om Carrier Junior.

Carrier Light/Senior

Protein 19% – Fett 8%

Carrier Light/Senior är ett komplett vetefritt och köttbaserat helfoder till hundar av alla raser med ett mindre energibehov, som till exempel äldre, kastrerade och överviktiga hundar.

Carrier Light/Senior är ett skonsamt foder baserat på kyckling, tillverkat av väl valda högkvalitativa råvaror för högsta smak- och smältbarhet och täcker din hunds hela dagliga näringsbehov.

Läs mer om Carrier Light/Senior.

Carrier Lax & Ris

Protein 25% – Fett 14%
Carrier Lax & Ris är ett komplett vetefritt och laxbaserat helfoder till normalt aktiva hundar av alla raser. Carrier Lax & Ris innehåller endast lax som köttprotein och är ett mycket milt och skonsamt foder som mycket väl kan passa till foderkänsliga hundar, hundar med päls/hudproblem eller hundar som lider av allergibesvär av något slag.

Läs mer om Carrier Lax & Ris