notice
This is sample of notice message
Loading ajax load

Bästis Kattmat

You are here: Home > Bästis KattmatOlika som hund och katt är ett uttryck vi alla känner igen.
Det är inte bara i beteendemönstret som det skiljer mellan en hund och katt utan även när det gäller behovet av energi och näring i maten.

En innekatt rör inte lika mycket på sig som en katt som är van vid att kunna komma och gå som den vill.

En innekatt är i större behov av att matte och husse ger den mat som tillgodoser alla näringsbehov medans utekatten själv jagar till sig en munsbit då och då.

Bästis Kattmat är ett komplett mycket smakligt och omtyckt torrfoder för både inne och utekatter av alla raser. Med en bra balans mellan protein och fett samt rikt på de viktiga näringsämnen din katt behöver.

 

Bästis Kyckling & Lax

Bästis Kyckling & Lax är ett köttbaserat välsmakande och lättsmält torrfoder i läckra, spröda och knapriga bitar. Bästis Kyckling & Lax passar utmärkt till katter i alla åldrar och raser.

Bästis Kyckling & Lax ett komplett helfoder med en väl avvägd balans mellan protein, fett, vitaminer och mineralämnen som täcker din katts dagliga näringsbehov.

Läs mer om Bästis Kyckling & Lax.

Bästis Oxkött

Bästis Oxkött är ett köttbaserat välsmakande och lättsmält torrfoder i läckra, spröda och knapriga bitar. Bästis Oxkött passar utmärkt till katter i alla åldrar och raser.

Bästis Oxkött ett komplett helfoder med en väl avvägd balans mellan protein, fett, vitaminer och mineralämnen som täcker din katts dagliga näringsbehov.

Läs mer om Bästis Oxkött.